Nejnovější recenze ze sekce Squashové tašky
kvalitní taška se vším všudy, kterou využije i amatér
Velmi dobrá taška za přijatelnou cenu.Velmi dobře se nosí a vejdou se do ní všechny potřebné veci na hraní .Velkou předností jsou oddělené oddíly na boty .
- výborně rozdělená taška.
Precizní ve všech smšrech.
- Šikovná taška na všechny věci, které patří k tenisu. Jsem s nákupem spokojen.
Dobrá cena za kvalitní věc.
- Funkčnost super
- Hezký vzhled
- Celková spokojenost
- Pěkná, protorná, dobře řešená.
velmi skladná,prostorná taška.Vejde se do ní oblečení i na převléknutí během hry,ručník,náhradní věci pití a tři rakety
kvalitní materiál, přehledné rozdělení kapes a ochranné nožičky na spodní straně. Můžu jen doporučit, jsem maximálně spokojen.
TASKA JE DOBRÝM KOMPROMISEM CENA A KVALITA
- Pohodlný, úsporný a kvalitně vyrobený
- Mohlo by být víc prostoru na rakety
Doporučuji k nákupu
Koupila jsem jako dárek, tak doufám, že udělám radost.
Toto byl dárek pro kamaráda,já používám bág Aero x12 a jsem spokojen
praktická taška, dostačují místo na vše potřebné a je opravdu kavlitní za super cenu
- Odpovídá popisu i požadavkům.
Jsem spokojená.
- Odpovídá popisu i požadavkům.
Jsem spokojená.
- Není vhodný pro tenisové rakety-nevejde se větší hlava rakety objemově do místa určení,rukověť rakety zůstává nekryta
- Nevhodný popis
Vybral a hledal jsem menší batoh na 1 ten.raketu,bohužel po fyzickém ohledání,si myslím,že je tento obal vhodný pro jiné raketové sporty s menší raketou.
- velice prostorná
- kvalitně zpracovaná
- bezkonkureční cena
Tuto tašku značky Victor jsem si koupil jelikož vybavení této značky používám již delší dobu na badminton a jelikož jsem chtěl nosit všechno potřebné vybavení pro sport v jedné tašce. Taška má 3 oddělené velké kapsy, takže rakety a oblečení lze mít každé v jiném prostoru tašky + má zvlášť kapsu na osobní věci jako je peněženka, mobil, kliče atd. Velkou výhodou této tašky jsou také samostatné kapsy na obud, které jsou navíc odvětrané. Všem vřele doporučuji a myslím, že nikoho nezklame.
Tecnifibre Tour VO2 Max 9R
Přidáno: 21. listopadu 2011
(naposledy upraveno 21. listopadu 2011)
Zakoupeno v Sportega.cz
Jsem s výrobkem spokojená.
výborný poměr cena/výkon
- Akorát velikost
uvidí se kolik vydrží
Zobrazuji 121 - 140 ze 161 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9 Další »